Selvvask

Vår hovedgeskjeft siden Kjemico sin oppstart i 1983 er selvvasken. Vi har troen på at smarte tekniske løsninger optimalisert med riktig kjemi og driftsikkerhet er nøkkelen. Mange av våre kunder ser dette som en inntjeningsmulighet og har gått til anskaffelsen av et anlegg for kommersielt bruk, mens andre ønsker den lille ekstra kvaliteten for sin interne vask.

Det aller meste av våre tekniske løsninger er utviklet og produsert i våre egne produksjonslokaler. Vi påstår ikke at vi fant opp kruttet på første forsøk, men vi skal likevel være modige nok til å påstå at etter mange år med utvikling er vi særdeles fornøyd med dit vi har kommet.

I Kjemico snakker vi ofte om det vi kaller grunnpakken. Dette er det aller mest nødvendige som trengs i et anlegg. Utover det finnes det opsjoner som gjør ditt selvaskeanlegg bedre. En underspyler hever ofte opplevelsen og resultatet, gjennom vårt agentur for canadiske Drainvac sin støvsuger kan bilen "bli som ny" også innvendig.

Vårt populære betalingsskap som hele Norge kjenner til kommer med helt ny programvare ProWash 2.0, denne er forventet lansert august 2022. Den nye applikasjonen støtter betalingsløsninger som vipps, bankkort, verdikort eller QR kode, vi har også en egenutviklet app som gjør at du kan gjøre alt via din mobiltelefon.

I tillegg til dette kommer det en hel masse andre nyttige, smarte og intuitive funksjoner "vaske" verden aldri har sett før.

Ønsker du oppgradere ditt eksisterende betalingsskap ? ta kontakt med oss så finner vi en løsning som passer akkurat ditt anlegg.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om selvvask, det er nemlig det aller gøyeste vi vet.