Kjemico AS

Vi i Kjemico har levert selvvask, høytrykk og kjemi til markedet siden vår oppstart i 1983.

Våre kunder er lokalisert over hele landet men med hovedbase i Agder, Telemark og Rogaland.

Hos oss i Kjemico er vi opptatt av, ikke bare å levere kjemi og teknisk utstyr av høy kvalitet, men også i å tilby en ekstraservice som vi har erfart at våre kunder setter stor pris på:

• Faste leveringer både øst, vest og lokalt hver uke på faste dager.

• Selgere som tilpasser sitt besøkelsesmønster etter deres ønske.

• Vi setter kjemien på plass i ditt teknisk rom, og tar med oss tomgodset

• Rask respons på service.

• Teknisk utstyr er utviklet og produsert på vårt verksted i Kristiansand, spesielt med tanke på norske forhold.

I Kjemico setter vi vår stolthet i å levere varer med høy kvalitet, og fokus på kostnadsbesparende løsninger som gavner kunden.

Folkene i Kjemico

"Vår viktigste ressurs"

Trond Larsen

Helt sjef

+47 900 73 490


Trond er eier av Kjemico og Daglig leder. Etter flere år i, og rundt, selskapet gikk han inn på eiersiden i 2017. Trond har flust av positive lopper i blodet og sans for nytenkende tekniske løsninger.

Marlene Abrahamsen

Økonomiansvarlig

+47 951 45 571


Marlene økonomiansvarlig med ansvarsområder innen økonomi, administrasjon og logistikk. Som en reinkarnert Margaret Thatcher styrer hun si skute med jernhånd og et himla godt humør. Tar du turen innom oss i Skibåsen 40 er dette fort et av de aller første fjesene som møter deg. Tro oss, det kunne vært verre.

Pål Gudbrandsen

Salgssjef

+47 404 00 065


Pål er østlending, men det bruker vi sjeldent imot han. En omgjengelig fyr som sammen med sine kjære selgere gladelig er med å optimaliserer deres løsning.

Kenneth M. Bakkejord

Servicesjef

+47 991 20 430


Kenneth er leder for vårt eminente serviceteam. En glad og sindig kar med stor teknisk forståelse og en herlig gjennomføringskraft.

Jan Erik Back Andersen

Salg og Logistikk

+47 902 67 540


Godeste Back Andersen er selskapets potet. Det eneste du kan være helt trygg på er at om du møter han innen salg, på vårt lager eller ute med kjemileveranse så er det alltid med humøret på topp.

Marianne H. Glomset

Kontormedarbeider

+47 902 40 517


Som vi sier i Kjemico: Det Marianne ikke vet, eller kan finne ut, ja det er ikke verdt å vite. Gjennom mange år en viktig og kunnskapsrik ressurs med innsikt i det aller meste.

Frode Forengen

Salg & servicetekniker

+47 932 67 260


Til tross for å være selverklært tonedøv er Frode en mann med mange strenger å spille på. Med bakgrunn fra oljebransjen er denne sindige venndølen en viktig bidragsyter i Kjemico, være seg salg, service eller med logistikken.

Eirik Renstrøm

Salg

+47 414 75 646


En av selskapets yngste er likevel en gammel rørlegger. Eirik er nok en venndøl som er med og preger Kjemico, stort sett til det positive. Mannen med den til dels skremmende latteren er å finne for kunder fra Kristiansand og østover samtidig som du mest sannsynlig finner han på en eller annen fjelltopp nær deg. Bare å følge den rungende latteren.

Maylinn Moseid

Salg

+47 472 93 736


Fra Kristiansand og vestover er det denne frøkna som regjerer. Maylinn er et klassisk eksemplar av de tre S`er. Strukturert, Staslig og Smørblid. Bedre kan det rett og slett ikke bli. Nye eller eksisterende kunder kommer så definitivt til å sette pris på denne ressursen. Maylinn er født uten stedssans, men har en tendens til å likevel dukke opp der hun skal.

Per Audun Løvås

Servicetekniker

+47 918 31 239


Per er vår Reodor Felgen og er som oftest å finne nede i våre produksjonslokaler. Med lang erfaring og en leken teknisk nysgjerrighet står venndølen bak mye av det gøyeste vi har i vårt sortiment
 

Vi tar miljø på alvorMiljø er viktig i vår bransje. Kjemico er medlem av Grønt punkt og sertifisert som Miljøfyrtårn siden 2007.
Vi har fokus på grønne løsninger og jobber konstant mot å være bransjeledende på miljø.